Viroinval

Battle of Belgium

70%
Comfort
70%
Intensiteit
80%
Avontuur

Battle of  Belgium

Battle of Belgium is een competitieve short adventure in duo, en op eigen bodem. Een concept ontsproten uit de unieke samenwerking tussen The Wildlinger en Tentfest! Speciaal voor jullie, de avontuurlijke zielen die snakken naar actie en niet vies zijn van een beetje competitie, creëerden we dit 4-daags avontuur boordevol spanning & spelplezier met zowel fysieke, mentale als tactische beproevingen, op een geheime locatie, en met als uitvalsbasis een gezellig outdoor basecamp!

Dit short-adventure is zowel geschikt voor de vrolijke enthousiasteling als voor de competitieve strijders met een echte winnaarsmentaliteit. Jezelf uitdagen, teamwork en voldoening halen uit elke nieuwe beproeving die we jullie voorschotelen, daar gaat het om! Elke avond genieten we dan ook na van een onvergetelijke dag, gezellig aan het kampvuur of in de leuk ingerichte stretchtent in ons Wildlinger basecamp!

Concept

Je strijdt gedurende 4 dagen in duo tegen minimaal 5 en maximaal 9 andere duo’s in zeer uiteenlopende opdrachten. Met elke opdracht vallen er punten te rapen waarmee we dagelijks een tussenstand opmaken op ons scorebord. Wie op het einde van dit short adventure de meeste punten wist te behalen, wint de Battle of Belgium en de daarbij horende waardebon ter waarde van € 200 te gebruiken bij The Wildlinger of Tentfest. Let op, gedurende de 4-daagse voorzien we eveneens enkele leuke speltwists/elementen die de rangschikking behoorlijk door elkaar kunnen schudden!

Kortom, overdag fun, leuke uitdagingen en actie en ‘s avonds sfeer en gezelligheid in ons gezellig outdoor basecamp! Je slaapt in je eigen tent of campervan (zonder elektriciteit), maar kan wel genieten van de nodige sanitaire voorzieningen (zoals toiletten, douches en wasbakken) en van elektriciteit in onze stretchtent om bvb je gsm op te laden. Om te koken hebben jullie alvast geen elektriciteit nodig, want wij zijn naast jullie persoonlijke reisbegeleiders ook jullie koks! Slaap dus gerust op jullie twee oren, want onze maaltijden halen het beste in jullie naar boven!

Hoewel een goede basis conditie wel aan te raden is om optimaal van deze reis te genieten, is het niet noodzakelijk. De fysiek sterkste heeft namelijk niet meteen de meeste kans op de overwinning. In elke opdracht komen verschillende vaardigheden aan bod zoals oriëntatie en kaartlezen, tactisch spelinzicht, teamwork, uithoudingsvermogen, evenwicht, behendigheid, kracht en zo veel meer!

Kortom, deze korte maar krachtige, uitdagende competitieve en vooral onvergetelijke 4-daagse in eigen land, is echt iets voor jullie. Een tipje van de sluier: zowel mountainbike & mountainboard komen aan bod, evenals nog andere uitdagende opdrachten!

CIA

Comfort 70%: Je slaapt in jouw eigen tent of campervan. Daarnaast kan je genieten van de basis faciliteiten die in ons basecamp aanwezig zijn en van de sfeer en gezelligheid in onze luxe Tentfest stretchtent.

Intensiteit 70%: Je kiest zelf hoe actief je wil deelnemen, maar enige basisconditie is toch sterk aan te raden om optimaal te genieten van alle opdrachten! Ervaring leert ons dat competitie het beste in ieder naar boven haalt, ongeacht de conditie.

Avontuur 80%: Vanuit onze uitvalsbasis verken je het ongerepte van onze eigen Ardennen en gebruik je de natuur als jouw speeltuin

Battle of Belgium

Data

Tijdelijk onbeschikbaar

Aantal duo’s en prijs

 • Minimum 8 duo’s maximum 10 duo’s*
 • € 395 pp dus € 790 per duo

*De reis gaat door van zodra er minimum 8 duo’s zijn ingeschreven.
**Indien de reis omwille van Corona niet mag doorgaan, krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

INCLUSIEF

 • 3 overnachtingen in onze geheime basecamp (met elektriciteit in onze stretchtent)
 • All-in maaltijden (3x avondmaal, 3x lunch, 3x ontbijt) waarbij de lunch op de laatste dag bestaat uit een heuse barbecue!
 • Welkomstdrankje
 • Drinkbaar water
 • Gebruik van sanitair (douches, toiletten, etc.)
 • Uitdagende opdrachten gedurende 4 dagen! (waaronder al zeker mountainboard, mountainbike, …)
 • De volledige omkadering en al het materiaal nodig voor de proeven
 • 4 The Wildlinger reisgidsen

EXCLUSIEF

 • Transport heen- en terug 
 • Reisverzekering (outdoor sporten!)
 • Annulatieverzekering
 • Persoonlijke uitgaven zoals drank (te verkrijgen aan onze bar)
 • Kampeermateriaal (tent, slaapzak, matje, bord/gamel, bestek, drinkbus, beker etc.)

Battle of Belgium

Dag 1: om 10u verwachten we jullie op de locatie die jullie bij inschrijving zal worden meegedeeld. Het enige wat we nu al kunnen zeggen is dat het vanaf dag 1 al zal knallen! Voorzie voor deze dag zelf een snelle lunch, je zal namelijk zelf moeten bepalen of en wanneer je deze lunch zal nuttigen. Een snelle hap lijkt ons hier de beste keuze, maar uiteraard sta je vrij om mee te nemen wat je wil. ‘s avonds kan iedereen zich rustig installeren en verwachten we jullie in onze stretchtent voor het diner, de welkomstdrink en het overlopen van de volgende dagen. Mogelijks valt hier ook nog een avondproef te verwachten.

Dag 2 & 3: 2 dagen boordevol uitdagingen en avontuur. Zorg dat de teamspirit goed zit, de benen zijn ingesmeerd en stel je vooral open om grenzen te verleggen en om te genieten van een onvergetelijk avontuur in zeer uiteenlopende proeven en een prachtige omgeving!

Dag 4: tijd voor het spannende finalespel! Welk duo wint de “Battle of Belgium” en kroont zich tot de ultieme winnaar van deze competitieve reis?! We sluiten dit onvergetelijk weekend af met een fantastische barbecue waarbij we klinken op de overwinning en de kameraderie! Om 16u eindigt de 4-daagse en vertrekt iedereen terug naar huis of kan je natuurlijk ook nog een nachtje bijboeken in ons basecamp om verder te genieten van de prachtige omgeving waar we ons in bevinden.

BYO

We hanteren het BYO- of Bring Your Own principe. Dit wil zeggen dat je alles zelf meeneemt. Glazen/bekers/drinkbus, borden/gamel, bestek en kampeermateriaal etc. dien je maw zelf te voorzien. Dit doen we als eco en corona vriendelijke maatregel. Iedereen staat op deze manier in voor de hygiëne van zijn eigen materiaal en bovendien is het coronaproof vermits er niets uitgewisseld wordt. Het kookmateriaal dat de crew gebruikt wordt daarenboven met de grootste zorg en hygiëne behandeld.

BaseCamp

Onze fantastische crew zal er alles aan doen om jouw vakantie in eigen land onvergetelijk te maken! We voorzien een gezellige stretchtent als epi(c)-centrum waar je overdag en ‘s avonds samen kan zitten en waaronder we de maaltijden nuttigen.

Battle of Belgium

Dit short-adventure is zowel geschikt voor de vrolijke enthousiasteling als voor de competitieve strijders met een echte winnaarsmentaliteit. Jezelf uitdagen, teamwork en voldoening halen uit elke nieuwe beproeving die we jullie voorschotelen, daar gaat het om!

Hoewel een goede basis conditie wel aan te raden is om optimaal van deze reis te genieten, is het niet noodzakelijk. De fysiek sterkste heeft namelijk niet meteen de meeste kans op de overwinning. In elke opdracht komen verschillende vaardigheden aan bod zoals oriëntatie en kaartlezen, tactisch spelinzicht, teamwork, uithoudingsvermogen, handigheid, evenwicht, behendigheid, kracht en zo veel meer!

Het is een reisconcept in duo, dus het allerbelangrijkste is een geschikte partner waarmee je dit onvergetelijk avontuur wil delen!

Battle of Belgium

We zetten ons basecamp op in het natuurpark Viroin-Hermeton, een beschermd gebied van 12.090 hectare groot. Het bevindt zich in de provincie Namen (België) en ligt in het hart van dit natuurpark. De exacte locatie houden we geheim tot wanneer je officieel bent ingeschreven. Wat we wel al kunnen vertellen is dat het in een dorp ligt, op een open plek, aan de rand van een uitgestrekt bos, op 365 meter hoogte.  

Overnachten

Overnachten doe je in jouw eigen tent of campervan. Elektriciteit is enkel beschikbaar in onze stretchtent. Is dit jullie eerste kampeerervaring? Dan helpt onze crew met veel plezier een handje bij het opzetten van jullie tent! Bovendien kan je steeds genieten van het comfort van onze ruime stretchtent en van de sanitaire voorzieningen die aanwezig zijn in ons basecamp!