Battle of Spain

Spanje

70%
Comfort
80%
Intensiteit
90%
Avontuur

Spanje “Battle of Spain”

Spanje “Battle of Spain” is een competitieve shortadventure in duo boordevol adrenaline, avontuur, uitdagingen en spelplezier! We nemen je mee op een actieve ontdekkingsreis doorheen de Spaanse pyreneeën waarbij je tegen andere duo’s strijdt voor de overwinning. Bovendien kan je jouw verblijf verlengen met nog enkele extra dagen canyoning.

Dit short-adventure is zowel geschikt voor de vrolijke enthousiasteling als voor de competitieve strijders met een echte winnaarsmentaliteitJezelf uitdagenteamwork en voldoening halen uit elke nieuwe beproeving die we jullie voorschotelen, daar gaat het om! Elke avond genieten we dan ook na van een onvergetelijke dag!

Concept

Gedurende Spanje “Battle of Spain” strijd je gedurende 4 dagen in duo tegen minimaal 5 en maximaal 7 andere duo’s in zeer uiteenlopende opdrachten. Met elke opdracht vallen er punten te rapen waarmee we dagelijks een tussenstand opmaken op ons scorebord. Wie op het einde van dit short adventure de meeste punten wist te behalen, wint de Battle of Spain en de daarbij horende waardebon ter waarde van € 200 te gebruiken voor een reis bij The Wildlinger. Let op, gedurende de 4-daagse voorzien we eveneens enkele leuke speltwists/elementen die de rangschikking behoorlijk door elkaar kunnen schudden!

Kortom, overdag fun, leuke uitdagingen en actie en ‘s avonds sfeer en gezelligheid in ons gezellig tentenkamp! Je slaapt in je eigen tent (zonder elektriciteit), en de 2 eerste dagen gaan we volledig back to basic. Alle daarop volgende dagen kan je wel genieten van de nodige sanitaire voorzieningen (zoals toiletten, douches en wasbakken) en van elektriciteit om bvb je gsm op te laden. 

Hoewel een goede basis conditie wel aan te raden is om optimaal van deze reis te genieten, is het niet noodzakelijk. De fysiek sterkste heeft namelijk niet meteen de meeste kans op de overwinning. In elke opdracht komen verschillende vaardigheden aan bod zoals oriëntatie en kaartlezentactisch spelinzichtteamworkuithoudingsvermogenbehendigheidkracht en zo veel meer!

CIA

Comfort 70%: Je slaapt in jouw eigen tent, maar kan genieten van de faciliteiten van de camping.

Intensiteit 80%:   Je neemt deel aan een actieve reis waarvoor een goede conditie vereist is. Dit wil zeggen dat je minstens 2x per week gaat sporten en doorgaans actief bezig bent. Een stevige wandeling mag dan ook geen probleem zijn.

Avontuur 90%: Je neemt deel aan een actief outdoor-programma, maar je kan terugvallen op het nodige comfort en bepaalde faciliteiten.

SPANJE “Battle of Spain”

 • Short adventure: 05/06/2022 – 09/06/2022
 • Short adventure + canyoning: 05/06/2022 – 11/06/2022
 • min 6 duo’s (12p) – max 8 duo’s (16p) (*)
 • Short adventure: € 695 pp
 • Short adventure + canyoning: € 895 pp

(*) gaat pas door vanaf er 6 duo’s zijn ingeschreven. 

INCLUSIEF

Short adventure
 • 4 overnachtingen met eigen tent
 • Half pension (ontbijt & avondmaal)
 • Drinkbaar water
 • Uitdagende opdrachten gedurende 4 dagen
 • Volledige omkadering en al het materiaal nodig voor de activiteiten
 • Engels sprekende lokale gidsen tijdens de activiteiten
 • 2 Wildlinger begeleiders
 • Gebruik van sanitair op de camping (douches, toiletten etc.)
Short adventure + Canyoning
 • Al het bovenstaande
 • + 2 extra overnachtingen met eigen tent
 • + 2 dagen canyoning

EXCLUSIEF

 • Vervoer heen en terug
 • Transport tussen de activiteiten (carpoolen)
 • Kampeermateriaal
 • Lunch (ca. 5 euro per dag)
 • Reisverzekering
 • Annulatieverzekering 
 • Drank
 • Persoonlijke uitgaven 
 

Spanje “Battle of Spain”

Dag 1: Welkom in Ainsa 

We spreken  om 16u30 af in Ainsa (Spanje), waarna ons avontuur onmiddellijk van start gaat. We trekken namelijk meteen door naar een geheime locatie waar we de nacht zullen doorbrengen en alvast een eerste opdracht uitvoeren. 

Dag 2, 3 en 4: Show time

Zonder al te veel prijs te geven verzekeren we jullie van 3 dagen boordevol uitdagingen en avontuur. Zorg dat de teamspirit goed zit, de benen zijn ingesmeerd en stel je vooral open om grenzen te verleggen en om te genieten van een onvergetelijk avontuur in zeer uiteenlopende proeven en een prachtige omgeving!

Welk duo wint de Spanje “Battle of Spain” en kroont zich tot de ultieme winnaar van deze competitieve reis?! We sluiten dit onvergetelijk avontuur af met een fantastische paella waarbij we klinken op de overwinning en de kameraderie! 

De volgende ochtend (dag 5) eindigt de shortadventure na het ontbijt. Iedereen is dan vrij om te gaan. Tenzij je nog de 2 optionele extra dagen canyoning hebt geboekt!

Dag 5: Optionele 1ste extra dag canyoning

Voor diegenen die enkel de shortadventure hebben geboekt, eindigt de reis na het ontbijt. Voor wie de extra dagen canyoning heeft bijgeboekt, gaat het avontuur gewoon door! Deze dag staat dan volledig in teken van canyoning.

Bij canyoning volg je de loop van een bergrivier. Je daalt af in een kloof aan de hand van verschillende technieken: rappellen, klimmen, springen en glijden en je ontdekt zo prachtige stukken natuur! De gidsen nemen ons op sleeptouw en loodsen ons door de canyon, met een stevige portie waterpret en adrenaline tot gevolg.

Dag 6: Optionele 2e extra dag canyoning

Ook vandaag staat weer volledig in teken van canyoning. Nu we al wat meer ervaring en vertrouwen hebben kunnen we een level hoger schakelen!

Dag 7: Naar huis

Deze ochtend ontbijten we nog samen, waarna jullie de tenten kunnen opbreken en naar huis vertrekken.

Wildkamperen & Camping

Gedurende Spanje “Battle of Spain” is ons speelveld een prachtig gebied vlakbij het Nationale Park van Ordesa en het kalkstenen massief van de Monte Perdido, het mekka voor bergsportliefhebbers. Deze dun bevolkte regio telt veel verlaten dorpjes, tal van diepe kloven en grottenstelsels en heel veel roofvogels waaronder de met uitsterven bedreigde lammergier. 

We brengen onze eerste twee nachten door, volledig back to basics, tussen de ruïnes van verlaten bergdorpen. Alle daarop volgende nachten brengen we door op een kleine, zeer afgelegen, rustige camping, omringd door bergen en kloven. De camping is voorzien van alle nodige faciliteiten (douches & toiletten), en beschikt bovendien over een bar en restaurant (eenvoudige bergkeuken met eigen producten).

Gidsen

Veiligheid is onze nummer 1 prioriteit. Daarom kiezen we er voor om te werken met lokale gecertificeerde gidsen die ons veilig zullen begeleiden op de activiteiten.

Verzekeringen

Tot slot vragen wij iedere deelnemer om een reisverzekering af te sluiten voor de volledige periode van de reis. Een voorbeeld hiervan is de kortlopende reisverzekering bij Allianz of KBF. Bel en mail vooraf met je verzekeraar, leg uit wat je gaat doen en zorg dat je goed weet wat allemaal gedekt is en wat de uitzonderingen zijn! Indien gewenst adviseren wij jou over  het correct afsluiten van de nodige verzekering.