Tuk Tuk Surf

Siargao

80%
Comfort
70%
Intensiteit
80%
Avontuur

Tuk Tuk Surf Siargao

Tuk Tuk Surf Siargao is een paradijselijke surf rondreis op het eiland “Siargao” in het Zuiden van de Filipijnen. Met behulp van onze self-drive Tuk Tuk en met de focus op surf, ontdekken we deze verborgen parel bedekt met mangrovewoud en palmbomen, omgeven door kristal helder water en bounty eilandjes. Met de surfboards op het dak van de Tuk Tuk rijden we naar de beste surfspots, verkennen we het eiland en maken we tal van leuke uitstapjes! Zo gaan we niet alleen surfen maar ook eilandhoppen, in grotten zwemmen, zeevissen, kanoën, cliffjumpen, snorkelen, zwemmen tussen niet prikkende kwallen, en nog zoveel meer! Bovendien slapen we op verschillende locaties, en gaan we ook enkele nachten kamperen op bounty eilandjes nabij meer afgelegen surflocaties.

Siargao behoort tot de 10 beste surfspots ter wereld en is tegelijkertijd één van de mooiste en nog niet te toeristische eilanden van de Filipijnen. De meest bekende surfspot is General Luna, Surfing Capital of the Philippines, met zijn wereldberoemde Cloud 9! Jaarlijks worden hier in september internationale surfkampioenschappen georganiseerd. Naast General Luna zijn er echter nog verschillende andere mooie surfspots die we samen met jullie gaan ontdekken!

Voor wie?

Dit is de perfecte reis voor wie houdt van surf, ontdekken en genieten van het laidback eilandleven! Iedereen kan aansluiten op deze reis. Zowel mensen die willen genieten van de surfvibes en het eilandleven als beginnende surfers als ervaren surfers die open staan voor meer dan alleen surf. Cruise in je selfdrive Tuk Tuk en geniet!

CIA

Comfort 80%: Je slaapt in mooie middenklasse resorts in bungalows met privé badkamer en airconditioning.

Intensiteit 70%: Naast surf leven we ons uit in tal van andere activiteiten. Je maakt het met andere woorden zo intens als je zelf wil!

Avontuur 80%: Vanuit verschillende locaties verken je het eiland en gebruik je de natuur als jouw speeltuin.

Tuk Tuk Surf Siargao

 • 06/09/2023 – 20/09/2023
 • min. 6 personen – max 12 personen (*)
 • 1895 € per persoon

INDIVIDUEEL/PRIVE

 • PERIODE op aanvraag
 • AANTAL op aanvraag
 • KOSTPRIJS op aanvraag

(*) groepsreis gaat pas door vanaf er 6 personen zijn ingeschreven. 

INCLUSIEF

 • Binnenlandse vluchten Manila – Siargao
 • Manila Jeepney Ride
 • 13 overnachtingen incl. ontbijt
 • Alle lokale transfers naar hotels en vliegvelden
 • Tuk Tuk huur
 • 2x eilandhoppen met privé boot, crew en maaltijden
 • Excursie naar Sohoton Cove met privé boot, crew en maaltijden
 • River experience en Cave Pool experience met gids
 • Zeevissen incl. materiaal en lunch
 • Surfgidsen en Surfmateriaal
 • 2u surf op de surfdagen
 • Engels sprekende lokale gidsen
 • Nederlandstalige Wildlinger begeleider

EXCLUSIEF

 • Internationale vluchten heen- en terug (wel op aanvraag)
 • Maaltijden die hierboven niet worden vermeld
 • Reisverzekering 
 • Annulatieverzekering
 • Eventuele extra activiteiten niet vermeld onder “Inclusief”, zoals bvb wakeboarding.
 • Drank
 • Benzine voor de Tuk Tuk
 • Persoonlijke uitgaven

Tuk Tuk Surf Siargao

Dag 1 & 2: Vliegen naar Manila en Jeepney ride

Je vliegt vanuit Amsterdam of Brussel naar Manila waar je de volgende dag aankomt. Daar overnacht je in een leuke hostel vlakbij de luchthaven en kan het avontuur meteen beginnen. Op het programma vandaag: de legendarische Jeepney ride. Per Jeepney knetteren we door de drukke straten van de hoofdstad naar Mall of Asia en Manila Bay.

Dag 3 & 4: Vliegen naar Siargao & Surf General Luna

In de ochtend van dag 3 vliegen we naar Siargao, bemachtigen we onze tuk tuk’s en zetten we dezelfde dag nog koers naar onze eerste surflocatie: General Luna, Surfing Capital of the Philippines. Eens aangekomen is het tijd voor onze eerste surfsessie! Op dag 4 leren we General Luna nog wat beter kennen, gaan we opnieuw surfen, en wanneer de zon langzaam aan de horizon verdwijnt, duiken we de leuke barretjes en restaurantjes in!

Dag 5: Tuk Tuk Cruisen & surf

Vanuit General Luna cruisen we met de Tuk Tuk via allerlei leuke stopplaatsen naar Magpuponko Rock Pools. We kruisen de Maasin Rivier waar we stoppen voor een verfrissende duik in de rivier en een kanotocht naar een verborgen lagoon

We hervatten onze rit en houden halt bij een onder water gelopen grot. Onder leiding van een gids verkennen we de grot met cave pool en maken we tijd om ook hier te zwemmen. Vervolgens rijden we weer verder door om te gaan surfen in Pacifico beach. Tot slot rijden we verder door naar Magpuponko, waar we zullen overnachten.

Dag 6: Magpuponko Rockpools & surf

We staan vroeg op om te genieten van de zonsopgang in de Magpuponko Rock pools! Een natuurlijke infinity pool waar het vroeg in de ochtend nog lekker rustig is. Daarna rijden we met de Tuk Tuk verder door naar Burgos, waar we opnieuw gaan surfen. Na het surfen rijden we nog een klein stukje door naar Sugba Lagoon Port waar we zullen overnachten.

Dag 7 & 8: Eilandhoppen en zeevissen

We gaan vandaag met onze privé boot eilandhoppen en kamperen op een onbewoond eilandje! Op 2 van de eilandjes die we zullen bezoeken, maken we een wandeltocht met gids. Na onze kampeerervaring op het onbewoonde eilandje is het tijd om te gaan zeevissen. Vervolgens zetten we opnieuw koers naar General Luna waar we opnieuw zullen overnachten.

Dag 9 & 10: Eilandhoppen & surf

Na 2 dagen zonder surf, is het tijd om opnieuw uit te peddelen. Zowel in General Luna als op een surf spot bij het nabij gelegen eilandje Mam-on gaan we surfen. Hierna doen we nog een paar andere eilandjes en gaan we uiteindelijk ook weer kamperen voor het ultieme cast away gevoel.

Dag 11: Surf en/of wakeboard

Vandaag rijden we met de Tuk Tuk naar Dapa om te surfen en wie wil kan ook het nabijgelegen wakeboard park bijboeken om een uurtje te gaan wakeboarden. Overnachten doen we opnieuw in General Luna.

Dag 12: Sohoton Cove

Vandaag even geen surf, maar een excursie met de boot naar het sprookjesachtige Sohoton Cove! Sohoton cove wordt gekenmerkt door diverse wonderbaarlijke lagoons, grotten en een kwallenreservaat waar we kunnen zwemmen tussen niet prikkende kwallen! We blijven bovendien overnachten op deze super idyllische plaats!

Dag 13: General Luna & Surf

We keren terug naar General Luna waar we nog een laatste keer gaan surfen en ‘s avonds de bar induiken voor een feestelijk slot van deze adembenemende reis!

Dag 14 & 15: Terug naar huis

Vandaag nemen we het vliegtuig van Siargao terug naar Manila. Hier zullen we nog een laatste nacht doorbrengen alvorens op dag 15 opnieuw naar huis te vliegen met een rugzak boordevol herinneringen aan de Tuk Tuk Surf Siargao!

Tuk Tuk Surf Siargao

We verblijven in comfortabele middenklasse resorts in bungalows met privé badkamer en airconditioning. Dit op basis van twee- en driepersoonskamers. Daarnaast gaan we ook 2 nachten kamperen en slapen we dus in tenten.