Over

Onze missie

The Wildlinger is een jong, energiek en avontuurlijk reisbureau dat inzet op een persoonlijke aanpak, avontuurlijke reizen en een duurzame bedrijfsvoering. Het werd opgericht door Jens Wielandt, een adventurepreneur met een achtergrond in de milieu- en reissector.

Het leveren van kwaliteitsvolle reizen, weg van het massatoerisme waarbij je een land niet alleen ziet maar het ook daadwerkelijk beleeft, is wat wij doen.

Een community van mensen die houden van extreme sporten, avontuurlijk reizen en actief ontdekken, en van avontuurlijke zielen die samen grenzen verleggen en elkaar vinden via The Wildlinger, is wat wij willen bereiken.

Expertise als de weg naar succes

Elke reis die we verkopen, stellen we op voorhand zelf samen en testen we volledig uit. Het eindproduct wordt enkel verkocht na goedbevinding. Alles van boeking tot dienst na verkoop wordt persoonlijk door ons afgehandeld waardoor wij fungeren als organisatorisch expert.

Daarnaast werken we samen met lokale gidsen die we persoonlijk hebben ontmoet en die fungeren als expert ter plaatse en omringen we ons met kwaliteitsvolle partners met een uitmuntende expertise op vlak van outdoormateriaal, fysieke gezondheid, voeding, grafische vormgeving en duurzame ontwikkeling.

normen & waarden

The Wildlinger streeft naar een andere manier van reizen, bewuster, persoonlijker en avontuurlijker. Kernwaarden als beleving, actief ontdekken, bijleren en respecteren zorgen er voor dat je niet alleen optimaal van een reis geniet, maar dat de omgeving waarin je reist ook geen nadelen ondervindt van jouw aanwezigheid. Om dit te bereiken, hanteren we 3 basisprincipes:

  • Persoonlijk: kleine groepen, lokale gidsen, A tot Z opvolging
  • Avontuurlijk: weg van het massatoerisme, unieke bestemmingen, actieve programma’s
  • Duurzaam: plantbare visitekaartjes, CO2-compensatie, homestays en eco-verblijfplaatsen