Over

Onze missie

 

The Wildlinger is een jong, energiek en avontuurlijk reisbureau dat inzet op een persoonlijke aanpak, actieve avontuurlijke reizen en een duurzame bedrijfsvoering. Het werd opgericht door Jens Wielandt, een adventurepreneur met een achtergrond in de milieu- en reissector.

Het doel van The Wildlinger is om een land niet alleen te zien, maar het ook daadwerkelijk te beleven. Hierdoor creëren we een community van mensen die houden van avontuurlijk reizen en actief ontdekken. The Wildlinger zorgt ervoor dat avontuurlijke zielen elkaar vinden en samen grenzen verleggen.

Expertise als de weg naar succes

Elke reis die we verkopen, stellen we op voorhand zelf samen en testen we volledig uit. Het eindproduct wordt enkel verkocht na goedbevinding. Alles van boeking tot dienst na verkoop wordt persoonlijk door ons afgehandeld waardoor wij fungeren als organisatorisch expert.

Daarnaast werken we samen met lokale gidsen die we persoonlijk hebben ontmoet en die fungeren als expert ter plaatse en omringen we ons met kwaliteitsvolle partners met een uitmuntende expertise op vlak van outdoormateriaal, fysieke gezondheid, voeding, en duurzame ontwikkeling.

normen & waarden

The Wildlinger streeft naar een andere manier van reizen, bewuster, persoonlijker en avontuurlijker. Kernwaarden als beleving, actief ontdekken, bijleren en respecteren zorgen er voor dat je niet alleen optimaal van een reis geniet, maar dat de omgeving waarin je reist ook geen nadelen ondervindt van jouw aanwezigheid. Om dit te bereiken, hanteren we 3 basisprincipes:

  • Persoonlijk: kleine groepen, lokale gidsen, A tot Z opvolging
  • Avontuurlijk: weg van het massatoerisme, unieke bestemmingen, actieve programma’s
  • Duurzaam: CO2-compensatie, eco-verblijfplaatsen, werken met locals, ontwikkelen van duurzame reisprogramma's