The Wildlinger omringt zich met partners van topkwaliteit om je nog beter bij te staan bij het plannen van jouw avontuur! Ontdek hier met welke klasse zaken wij samenwerken op vlak van outdoor- en sportmateriaal, fitness en duurzaamheid. 

Wilderness Medical Associates Europe

In samenwerking met WMA Europe organiseren we wildernis-EHBO opleidingen in België. Op die manier kan je leren wat je moet doen wanneer het fout gaat in de wildernis. Met deze partner zetten we weer een extra stap in het streven naar veiligheid op onze actieve avontuurlijke reizen. 

Sofie Lenaerts

We bundelen onze krachten met Sofie Lenaerts, onze  partner voor expedities waarbij we hoge toppen scheren. Sofie werd de derde Belgische vrouw die de Mount Everest beklom. Ze stond op een berg van 7000m hoog na een solo beklimming, vloog van de Mont Blanc en is de eerste Belgische vrouw die de 7 summits succesvol beklom.  

RAB

We are the Mountain People

Met een gedeelde passie voor de bergen kon RAB niet ontbreken als partner. Hun jarenlange ervaring zorgt ervoor dat zij The Wildlinger en ons clienteel kunnen voorzien van het juiste expeditie- en trekking materiaal. Ondermeer hun kwaliteitsvolle donsmaterialen zorgen ervoor dat we er warmpjes bijzitten op onze actieve avontuurlijke reizen! 

GoPro

GoPro is dé actie-camera bij uitstek en dus de ideale partner om onze actieve avontuurlijke reizen vast te leggen op foto en video! Samen met GoPro zorgen we ervoor dat jouw reisverhaal wordt omgezet in tastbare blijvende herinneringen die je kan delen met familie en vrienden. Met deze partner, herbeleven we de actie!

 

Het Atelier

Het Atelier biedt tal van mogelijkheden om je klaar te stomen voor jouw droomreis. Voorzien van een charmant industrieel gebouw omgeven door groene bossen vormt het de ideale omgeving om te sporten en genieten in een oase van rust.

Fitness, groepslessen, yoga, sport- en voedingsadvies, specifieke sportgerichte kinésessies, een ontspannen sauna… alles is mogelijk. Zelfs voor de nodige après sport kan je er terecht in de gezellige bar.

Avventura

Bij outdoor speciaalzaak Avventura vind je alles wat je nodig hebt om je outdoor activiteiten veilig uit te oefenen. Liefhebbers van trekking, alpinisme, biking, avontuurlijk reizen, camping en wintersporten zitten zeker goed bij Avventura.

West-Site

West Site Boardshop Gent is sinds 1985 jouw speciaalzaak in elke soort boardsport. Reeds 30 jaar ervaring en een uitgebreid doch exclusief aanbod is de sleutel tot hun succes. Als ervaren rotten tussen elke soort plank kan je ook rekenen op het juiste advies in de winkel.

Naast de verkoop van boards, toebehoren & kledij verhuren zij ook elk jaar snowboard (en splitboard!) & wakeboard materiaal voor jouw wintervakantie of zomertrip. Je kan er ook terecht voor een herstelling of algemeen onderhoud van jouw snowboard of surfboard.

De Berghut

De berghut is een speciaalzaak voor trekking, alpinisme, sportklimmen, speleologie en verre reizen. De Berghut werd opgericht door vader Georges en zoon Rudi Bollaert in 1985 en wordt nu gerund door zoon Rudi. Verder bestaat de winkel uit een groep gemotiveerde en actieve medewerkers.
De winkel beschikt over een ruime parking.

Republik

Republik Ski & Run verkoopt meer dan gewoon skimateriaal. In hun voorliefde voor skiën, climb to ride, toerski, blijven ze steeds zelf zoeken naar nieuwigheden, zowel in kleding als in ski’s, bindingen en schoenen.  Ze beschikken over een ruim aanbod technische kleding voor zowel dames, heren als kinderen, waarbij gelet wordt op persoonlijk comfort en design. Het hoogtechnologisch principe ‘less is more’ komt altijd op de eerste plaats.

Wanneer ze niet skiën, lopen ze. Een heel jaar lang beschikken ze over een uitgebreid aanbod technische kleding en schoenen voor zowel de creatieve loper als voor de marathonloper, trailrunner en ultraloper.

SZone

Ski, snowboard, skate en streetwear. Bij SZone in Lokeren vind je merken zoals Burton, Carhartt, Volcom… Ze specialiseren zich ook in protection & technique brands en hebben alles in huis voor de beste ski en board experience. Je kan daarnaast ook bij hen terecht voor onderhoud en verhuur van skimaterial en snowboards.

One Love Boardshop

Snow, skate, wakeboard en streetwear store in hartje Antwerpen! Zij zijn gespecialiseerd in freestyle & freeride snow en je kan er ook terecht voor al uw huurmateriaal, onderhoud en reparaties voor ski, snow en wake!

Greentripper

Reizen heeft een negatief effect op het klimaat. Uw CO2-uitstoot compenseren is een concrete manier om op vrijwillige basis de klimaatverandering aan te pakken.

In samenwerking met Greentripper neutraliseren wij de CO2-impact van uw reis door voor ieder vliegtuigticket dat u via ons boekt, een compenserende bijdrage aan hen te leveren. Greentripper investeert dit geld in klimaatprojecten die beantwoorden aan de strengste internationale normen, zoals de Gold Standard, zodat onze bijdrage zeker goed terecht komt!

Tentfest

De stretchtenten van Tentfest zijn van uitermate hoge kwaliteit wat zich vertaalt in een excellente windbestendigheid en waterdichting. Dankzij de hoge flexibiliteit is het mogelijk om de tent volledig te vormen naar de vereisten van jouw evenement. Optionele extra accessoires zoals doorzichtige zijwanden, houten plankenvloer, verlichting en verwarmingselementen zorgen ervoor dat Tentfest kan voldoen aan al jouw wensen. 

MTBclinics.be

MTBclinics.be is de partner waarmee we onze mountainbikereizen naar een hoger niveau tillen.

MTBclinics draagt de mountainbikesport een warm hart toe en promoot de bijhorende gezonde levensstijl in al zijn vormen. De natuurbeleving en het uitdagende aspect van het mountainbiken inspireert hen om allen hiervan voluit mee te laten genieten.

Iedereen kan bij hen terecht voor kwalitatieve mountainbike opleidingen: van de beginner, die de basis van het mountainbiken wil aanleren of de fervente wedstrijdrijder die zijn techniek wil fine tunen tot de avonturier die een onvergetelijke ervaring wil opdoen.

Sharoutdoors

Shar Outdoors is onze vaste partner voor freeride, tourski & splitboard in Noord-Macedonië. Hun team van ervaren lokale gidsen is wat onze winterreizen zo bijzonder maakt!

De Waxerij

De Waxerij is een professioneel onderhoudsatelier voor ski’s en snowboards in de regio Antwerpen. Zij zorgen voor het onderhoud, zoals waxen en slijpen. Met oog voor detail wordt elke ski of snowboard individueel bekeken en het waxen gebeurt volledig handmatig.

Ook voor herstellingen kan je bij hen terecht, Zij herstellen jouw materiaal met vakmanschap. Tot slot kan je er ook terceht voor de huur van splitboards en avalanche safety materiaal.