Corona Garantie

Corona Proof boeken bij The Wildlinger

Ontdek hoe The Wildlinger jou volledig beschermt voor annulaties omwille van corona gedurende de winter van 2021. Deze Corona Garantie is volledig gratis en maakt deel uit van onze uitstekende service die wij ook in tijden van crisis willen blijven bieden.

Hoe werkt het?

Als je bij The Wildlinger een winterreis boekt die plaatsvindt in 2021, kan je kosteloos genieten van de Corona Garantie. Hierdoor ben je zeker dat je je geld niet kwijt bent indien de reis niet kan doorgaan omwille van een nieuwe corona uitbraak.

Het al dan niet annuleren van de reis hangt af van de richtlijnen van de FOD (federale overheidsdienst) van België, en van de maatregelen in het land van bestemming.

Opties in geval van annulatie

  1. In samenspraak met de klant verleggen we de reis naar een latere overeen te komen datum. Op deze manier verzeker je jezelf alvast van een plaatsje op de door jouw geboekte reis vanaf het moment dat deze terug kan doorgaan.
  2. Indien gewenst betalen we het reeds betaalde bedrag volledig terug, min de reeds gemaakte banktransferkosten. Deze banktransferkosten zijn namelijk niet recupereerbare kosten als gevolg van betalingen naar het buitenland. In geval van annulatie door corona stort onze lokale partner het geld terug waardoor ook wij op onze beurt de klant kunnen terugbetalen. Het verlies op deze 2 transacties is echter niet recupereerbaar en zal van de terugbetaalde som worden afgehouden. 

Vliegtuigtickets

Ook vliegtuigmaatschappijen stellen zich alsmaar flexibeler op. Aangezien onze reizen exclusief vliegtuigtickets zijn, zijn er hier 2 opties:

  1. Je boekt zelf jouw vliegtuigticket. Dit wil zeggen dat je ook zelf instaat voor de communicatie met de desbetreffende luchtvaartmaatschappij in verband met het verkrijgen van een voucher of terugbetaling ten gevolge van een annulatie omwille van corona. Jouw vliegtuigticket valt dan niet onder de corona garantie en eventuele ongemakken hieromtrent kunnen niet verhaalt worden op The Wildlinger.
  2. Wij boeken de vliegtuigtickets voor jou. Hierbij rekenen we de gewoonlijke extra administratiekost van 50 euro evenals een extra bijdrage aan Greentripper van ca. 10 euro voor de CO2 compensatie van jouw vlucht. In geval van annulatie omwille van corona communiceren wij met de desbetreffende luchtvaartmaatschappij over het verkrijgen van een voucher of een eventuele cashback en stellen wij alles in het werk om de waarde van uw vliegtuigticket terug te vorderen onder vorm van een voucher of een volledige cashback.